Salut!
Heb jij smaak en passie voor eten? En verras je daar graag gasten mee? Dan willen we heel graag dat je bij ons komt werken.
Wij zijn een eerlijk, betrouwbaar en stabiel bedrijf, wat graag de afspraken nakomt. Wij luisteren en houden goed rekening met de wensen van onze medewerkers. Waarin we ons flexibel opstellen, ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling en waar gewenst jou willen blijven uitdagen.
Graag gaan we met jou in gesprek oa wat joúw gewenste arbeidsvoorwaarden en andere wensen zijn.
Wij willen jouw vertrouwen winnen en geven het onze!
JIJ VERDIENT DIT, want je bent goed in je werk:
- Zeker een goed salaris, want jij verdient dat!
- Stabiliteit en inkomen ook tijdens een eventuele lockdown, samen zijn we sterk
- Afwisselende uitdagende baan in een gemotiveerd, professioneel en vooral in een leuk team, want dat vinden wij belangrijk
- Een werkplek waar doorgroeimogelijkheden zijn, want er moeten wel uitdagingen zijn
- Meebeslissen in de bedrijfsvoering, want ook jouw mening is belangrijk bij ons
- Werken met mooie producten van de betere leveranciers, want jij wil trots zijn op wat je doet
- Werken met goede faciliteiten in een professionele omgeving, want je moet wel gewoon lekker goed je werk kunnen doen
- Contract met vast dienstverband mogelijk bij goed geleverde prestaties, omdat ook jij zekerheid wil
- Parttime of Fulltime, wat je het beste uitkomt
- Een fulltime 4 daagse werkweek heeft onze keuken, heb je 3 vrije dagen per week!
- Met een regelmaat dagen in het weekend en met feestdagen vrij zijn is mogelijk, genieten van het leven met familie en vrienden vinden wij belangrijker
- Trainingen/ ondersteuningen om jezelf nog verder te ontwikkelen, hoe meer jij kan hoe gelukkiger iedereen wordt
- Andere secundaire extra’s welke het werkplezier verder verhogen, want we willen dat je fluitend naar je werk komt én met een glimlach naar huis gaat
- Personeelsfeestje, Kerstpakket, dikke fooi, borrels, etc, we moeten wel altijd iets leuks hebben om naar uit te kijken
- Ondersteuning in buiten werkgerelateerde zaken, bv het verkrijgen van gewenste woonruimte, want wij weten dat de huidige markt onbegrijpelijk is
Wat ga je doen als zelfstandigwerkend kok of sous-chef:
Als ZELFSTANDIGWERKEND KOK werk je in gepassioneerd keukenteam. Onder leiding van de chefkok en sous-chef werk je in beginsel in de keuken van Le Nord. Hier wordt je ook opgeleid om ook zelfstandig in de keuken van l’Ouest te werken. Bij l’Ouest ben jij zeg maar de chef van de avond. Uiteindelijk rouleer je mee in het keukenteam tussen Le Nord en l’Ouest. Een afwisselende uitdaging waar je veel leert, ook om echt zelfstandig te werken met verantwoordelijkheden. Een mooie opstap naar bijvoorbeeld uiteindelijk een sous-chef functie als deze ambitie er bij jou is. Wij willen je daar in ieder geval graag in helpen. We leren je niet alleen onze stijl van koken maar ook het bedenken van nieuwe gerechten inclusief bijhorende calculaties. Het maken van bestellingen bij leveranciers en de controle op geleverde producten. En het op een aangename manier aansturen van collega’s. Mocht je geen behoefte hebben om tot sous-chef opgeleid te worden dan vinden wij dat ook helemaal prima. Wat jouw wens is, je bent in ieder geval van harte welkom bij ons.
Heb je reeds voldoende zelfstandige ervaringen met verantwoordelijkheden in de betere keuken gemaakt dan kan de functie van SOUS-CHEF wat voor jou zijn. Samen met de chef-kok en reeds aanwezige andere sous-chef ben je verantwoordelijk voor zowel de keuken van l’Ouest als Le Nord, inclusief de private dining ruimte in naastgelegen wijnwinkel. Samen zorgen we ervoor dat beide keukens goed functioneren met de gewenste kwaliteit. Oa via onze verschillende social media kanalen (zie links in deze vacature) krijg je een indruk van de prestaties van onze keukens. Verder zijn gedreven in het behouden van het gewenste keukencijfer, ordelijke HACCP en bovenal de betere werksfeer.
Je werkt samen in een compleet team:
- Chefkok en sous-chefs, welke eindverantwoordelijke zijn voor beide keukens
- Circa 5 zelfstandigwerkend koks en hulpkoks
- Bedrijfsleider, welke operationeel eindverantwoordelijk is voor beide horecazaken
- Circa 5 operationeel managers + een sommelier (openstaande vacature)
- Ervaren hospitality manager, welke meewerkt achter de schermen en waar nodig jou ondersteunt, begeleidt, adviseert, klankbord, werk uit handen neemt, etc
- Vinologen van de wijnwinkel, welke met je sparren over wijn, waarmee je samen wijnkaarten met spijsadvies mee kan maken, je wijnen mee proeft en selecteert en eventuele uitleg en training van kan krijgen voor jezelf en/ of team
- Marketing en grafische afdeling, welke bedrijven ondersteunen in onderhoud websites, visuals, lay-out menukaarten en natuurlijk social media
Wat vragen wij van jou:
Eigenlijk niet zoveel een sociaal karakter die in ons gemotiveerde team past. Ervaring is belangrijk, maar goede inzet kom je verder mee. Liefhebber en kenner van eten? daar scoor je extra punten mee. Weet je veel ingrediënten? Heb je mooie ideeën voor nieuwe gerechten? Kook je de sterren van de hemel? Allemaal nog meer bonuspunten! Ben je gewoon goed in je werk?, kom lekker bij ons werken.
Heb jij smaak en liefde voor de keuken?
Wil jij zelfstandigwerkend kok of sous-chef van LE NORD en/of L’OUEST zijn?
Wacht ajb niet!
Mail jouw sollicitatie onder vermelding van ‘Zelfstandigwerkend kok / Sous-chef Vacature’, inclusief je CV naar: